Geloofsgemeenschap Reiderland
Onze geloofsgemeenschap wordt gevormd door de Protestantse Gemeente Reiderland, samengegroeid uit de hervormde gemeenten Beerta, Finsterwolde, Nieuw Beerta/Drieborg en Nieuweschans en de gereformeerde kerk te Nieuweschans.
Door samenwerking met de Ds. Aderstichting kan een volledige predikantsplaats in stand worden gehouden.

De Predikant
Sinds 30 aug. 1998 wordt de predikantsplaats bezet door ds. Wolf Jöhlinger. De morgen-diensten vinden plaats in de kerk van Finsterwolde en in Bad Nieuweschans. Voor vespervieringen (= korte diensten op de zondagmiddag) komen wij af en toe in Drieborg , Nieuw Beerta of Beerta bijeen.

 

De kerken van Beerta en Nieuw Beerta zijn overgedragen aan de Stichting Oude Groninger kerken. Incidenteel kunnen wij de kerken terug huren voor een kerkdienst.
De predikant woont in de "Pastorie van Mevr. Ader" Kroonpolder 1 in Drieborg; u kunt hem (bijna altijd) voor een gesprek of afspraak benaderen. Graag even bellen (0597-521533). Als u geen gehoor krijgt, staat meestal het antwoordapparaat aan. Laat gerust een boodschap achter.
Een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt over het algemeen ook snel terecht. De zaterdag probeert de predikant zoveel mogelijk als vrije dag te houden.

Het postadres van onze gemeente is:
Geloofsgemeenschap Reiderland
Mevr. M.N. Wijnmaalen-Rouw
Klinkerweg 17
9684 AA Finsterwolde

Voor meer(en actuele)  informatie:
http://reiderland.protestantsekerk.net
contact
: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.